Hoe staat het met de voorbereidingen voor het kerstdiner? Ik ben er zelf nog niet helemaal uit. Het zal denk ik een vegetarisch kerstmenu worden. Wel heb ik alle recepten voor mijn blog al gefotografeerd en is het alleen nog een kwestie van uittypen. Ik zou vandaag eigenlijk gaan eten met mijn familie, die aan de andere kant van Nederland woont. Helaas door het winterse weer toch maar de plannen gewijzigd. 125 kilometer rijden met de hoeveelheid sneeuw die voorspeld is vond ik toch niet heel verstandig.

De plannen voor vandaag zijn bankhangen, Netflixen en heel veel lekkers eten. En deze blog typen met het nieuwste album van Tom Chaplin op de achtergrond. Het is een heerlijk kerstalbum en brengt mij helemaal in de kerst stemming.

Ik kreeg van een aantal volgers het verzoek voor een vegetarisch kerstmenu en deze deel ik vandaag met jullie. Hopelijk hebben jullie zo wat inspiratie voor een kerstmenu zonder vlees. Later deze week zal ik ook nog een vegan weekmenu met jullie delen. Klik op de groene link om uit te komen bij het recept.

HET VEGETARISCHE  KERSTMENU 2017: 

***

Voorgerecht – door Puur Suzanne 

BLINI’S MET GEITENKAAS EN BIETJES

Blini's met geitenkaas en bietjes - www.puursuzanne.nl

***

Hoofdgerecht – door Beaufood

Vegetarische paddenstoelen wellington 

Deze wellington is gevuld met paddenstoelen en combineert heel goed met spruitjes en zoete aardappelpuree.

***

Dessert – door Puur Suzanne

OREO TOETJE IN EEN GLAASJE 

Oreo toetje - www.puursuzanne.nl

Op een smakelijke kerst!

Bekijk hier de andere kerstrecepten en check op social media de #suzanneviertkerst voor meer inspiratie.

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur