Het is de derde week van de Feel Good Boost, een project van Lekker eten met Linda, Puur Suzanne, Mind Your Feed en Eet het Beter. We willen je inspireren om aan de slag te gaan met een gezonde(re) levensstijl. Wij delen deze weken veel tips, handige informatie en vooral ook veel recepten met je. Volg je ons trouwens al in de (besloten) Facebookgroep? Doen hoor, daar komt nog meer inspiratie voorbij! Deze week is het thema: Minder vlees eten. Reny schreef hier een uitgebreide blog over.

Ik ben een groot voorstander om minder vlees te eten. De recepten die de afgelopen maanden hier online zijn gekomen zijn allemaal vegetarisch en sommige zelfs veganistisch. Dit doe ik niet om jullie allemaal vegetariër te maken. Ik ben zelf ook geen vegetariër maar ik wil jullie wel inspireren om minder vlees te eten. En deze gerechten laten zien dat eten zonder vlees ook heel smaakvol is. Wil je toch vlees eten? Dan kan je prima wat vlees aan mijn recepten toevoegen.

Om het jou wat makkelijker te maken tijdens de Feel Good boost maakte Linda een compleet vegetarisch weekmenu. Het weekmenu kun je hier bekijken. En ja wat eet je dan tijdens de lunch? Daar heb ik aan gedacht. Ik zette mijn favoriete vegetarische lunchgerechten voor jou op een rij. Klik op de groene titel om uit te komen bij het recept.

Omelet met spinazie en champignons 

omelet - www.puursuzanne.nl

Linzensalade

linzensalade met feta

Frittata met zoete aardappel

Frittata - www.puursuzanne.nl

Avocado toast met kikkererwten

avocado toast - www.puursuzanne.nl

 

Quesadilla met zoete aardappel en rucola 

Quesadilla - www.puursuzanne.nl

Loopt het water al in je mond? Bij mij wel hoor. Ik ben benieuwd welk recept jij als eerste gaat maken.

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Latest posts by Suzanne (see all)