Ga terug
vegan quesadilla | vegan lunch | tiktok wrap | Puur Suzanne

Vegan quesadillas

Vegan quesadillas
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Gang Lunch
Porties 1

Ingrediƫnten
  

  • 1 scheutje olie om in te bakken
  • 100 gram vegan kruimgehakt in het pakje zit 175 gram
  • 1 sjalotje fijngesneden
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 groene paprika
  • 1/2 gele paprika
  • 1/2 tomaat
  • 50 gram gesneden ijsbergsla
  • 2 plakken plantaardige plakken (vegan kaas)
  • 1 theelepel paprika pikant kruiden
  • 2 Seweed wraps (of volkoren wraps)

Instructies
 

  • Verhit de olie in de pan.
  • Fruit hierin de ui en knoflook.
  • Voeg het rulgehakt met de paprikakruiden toe en laat ca.4 min opbakken.
  • Snijd de paprika en tomaat in kleine blokjes.
  • Leg de wrap op het bord en snij deze tot de midden door.
  • Leg op 1/4 deel de sla.
  • Leg daarboven het plantaardige plakje.
  • Leg daarnaast het rulgehakt.
  • Leg daaronder de paprika en tomaat blokjes, zodat er nu vier verschillende vlakken zijn ontstaan.
  • Vouw de wrap nu op van beneden naar boven, van links naar rechts, van boven naar onder zodat er een driehoek is ontstaan.
  • Grill deze ca. 3 minuten in een grillijzer of grillpan.
Trefwoord vegan lunch