2oude volkoren boterhammen of een hard volkoren broodje
1eetlepelolijfolie
1theelepelknoflookpoeder
200gramHoningtomaten®
1/4komkommer
halverode ui
1eetlepelkappertjes
50gramolijven
2theelepelsrode wijnazijn
pepernaar smaak
verse basilicum naar smaak
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd het brood in blokjes. Meng deze in een kom met een eetlepel olijfolie en een theelepel knoflookpoeder.
Schep de broodblokjes op een bakplaat en zet deze voor 15 minuten in een voorverwarmde oven.
Halveer de tomaten, snijd de komkommer in plakjes en halveer deze daarna. Snijd de rode ui fijn.
Meng de stukken brood met de tomaten, de komkommer en de rode ui. Voeg nu de kappertjes en de olijven toe. De olijven zou je eventueel ook fijn kunnen snijden.
Voeg de rode wijnazijn toe en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met een snufje peper en de verse basilicum.
Notities
Eet smakelijk! Deel vooral je foto’s met mij als je deze heerlijke panzanella ook hebt gemaakt.