Ga terug
Scrambled tofu met spinazie

Scrambled tofu

Totale tijd 15 min
Gang Lunch
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 200 gr tofu
  • 1 kleine ui
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 10 cherrytomaten
  • 1 hand spinazie
  • 1 theelepel vloeibare margarine om in te bakken
  • kala namak / zwart zout naar smaak dit geeft een ei smaak aan het gerecht.

Instructies
 

  • Giet de tofu af en druk al het vocht eruit. En laat even goed uitlekken in een vergiet.
  • Snijd de ui fijn. Zet de Greenpan op het vuur en verwarm hierin de margarine.
  • Bak de ui voor een paar minuten glazig. Snijd ondertussen de tofu in blokjes  en verkruimel de tofu daarna in de pan. Voeg de kerrie poeder naar smaak toe. Roer alles goed door elkaar en bak dit voor zo’n 5 minuten in de koekenpan.
  • Voeg eventueel naar smaak wat kala namak toe.
  • Snijd de tomaatjes fijn en bak deze nog zo’n 2 minuten mee.
  • Schep de tofu op de bagels. Erg lekker om de bagels vooraf nog even op te warmen in de oven.
Trefwoord vegan lunch