Heb jij een vraag of een opmerking? Of wil jij iets leuks met mij delen? Lijkt het je leuk om een gastblog te schrijven. Wil jij je favoriete recept delen op Puur Suzanne? Laat het mij dan zeker weten. Ik doe mijn best om binnen 3 werkdagen de mail te beantwoorden. Heb je een vraag over een recept? Plaats dan de reactie bij het recept zodat ook andere lezers er iets aan hebben.

Contactformulier

Neem contact op met PuurSuzanne.nl


Zakelijke mogelijkheden & Adverteren

In 2013 ben ik begonnen met puursuzanne.nl met als doel: Mijn favoriete recepten bundelen. Vandaag de dag is puursuzanne.nl een sterk groeiende food- en lifestyleblog. Met de focus op puur, gezond en lekker eten. Makkelijke recepten zonder pakjes en zakjes en met veel groenten en fruit. Goed eten zodat je je ook goed voelt! Naast recepten schrijf ik ook artikelen over alles wat ik leuk vind. Denk hierbij aan stedentrips, reizen, yoga, hotspots, boeken, persoonlijke verzorging en mind- en lifestyle. Puursuzanne.nl heeft per maand ruim 100.000 unieke bezoekers. Dit aantal groeit elke dag.

Het aantal volgers op sociale media

Adverteren op puursuzanne.nl

Naast het schrijven van recepten en blogs ben ik beschikbaar voor commerciële doeleinden indien betreffende producten bij Puur Suzanne passen. Denk hierbij aan advertorials of productreviews. Wil jij jouw bedrijf of product onder de aandacht brengen van de bezoekers van Puur Suzanne? Er is heel erg veel mogelijk: van het posten van een Instagramfoto tot een artikel waar wij samen aan werken. Interesse?

Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact op met mij via info@puursuzanne.nl.

– Life’s too short to eat bad food –

GRATIS PROMOTIE VOOR JE PRODUCT?

Natuurlijk vind ik het leuk om cadeautjes te krijgen. Je kunt altijd producten opsturen alleen kan ik van te voren niet beloven of ik hierover iets zal schrijven. Ik werk met verschillende merken samen en kan geen uitzondering maken voor bedrijven zonder budget. Mijn adresgegevens kun je opvragen via info@puursuzanne.nl

Foto door: Ingrid Hofstra