Zakelijke mogelijkheden & Adverteren

In 2014 ben ik begonnen met puursuzanne.nl met als doel: Mijn favoriete recepten bundelen. Vandaag de dag is puursuzanne.nl een sterk groeiende food- en lifestyleblog. Met de focus op gezond, plantaardig en lekker eten.

Een goede gezondheid draait niet alleen om goed eten maar ook om genieten, voldoende beweging, ontspanning en de juiste mindset. Daarom ook het onderdeel (green) lifestyle. Hiermee wil ik mijn lezers inspireren om bewustere keuzes te maken. Puursuzanne.nl heeft per maand ruim 40.000 unieke bezoekers.

Het aantal volgers op social media

Adverteren op puursuzanne.nl

Naast het schrijven van recepten en blogs ben ik beschikbaar voor commerciële doeleinden indien betreffende producten bij Puur Suzanne passen. Denk hierbij aan advertorials of productreviews. Wil jij jouw merk, product of horecazaak onder de aandacht brengen van de bezoekers van Puur Suzanne? Er is heel erg veel mogelijk: van het posten van een Instagramfoto tot een artikel waar wij samen aan werken.

Recept ontwikkeling

Ook ontwikkel ik regelmatig vegan recepten voor toffe foodmerken. Zoals dit heerlijke vegan bananenbrood wat ik maakte voor Holland & Barrett.

Vegan bananenbrood

En deze heerlijke wentelteefjes voor Calinda aardbeien.

Wentelteefjes

Ook heb ik een e-book gemaakt voor het koffiemerk: Café Intención.

Samenwerken?

Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact op met mij via info@puursuzanne.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Neem contact op met Puur Suzanne


– Life’s too short to eat bad food –

GRATIS PROMOTIE VOOR JE PRODUCT?

Natuurlijk vind ik het leuk om cadeautjes te krijgen. Je kunt altijd producten opsturen alleen kan ik van te voren niet beloven of ik hierover iets zal schrijven. Ik werk met verschillende merken samen en kan geen uitzondering maken voor bedrijven zonder budget. Mijn adresgegevens kun je opvragen via info@puursuzanne.nl

Suzanne

 

Foto door: Yvonne Beekenkamp

KVK: 62983512
BTW: NL002024873B91