Al het onderstaande is van toepassing op de website www.puursuzanne.nl. Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van deze website is eigendom van Puur Suzanne en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Alles is zelf geschreven en de foto’s zijn zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Wil jij iets van mijn site delen? Dan mag dit alleen met bronvermelding en met toestemming van mij.

Puursuzanne.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Puursuzanne.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Puursuzanne.nl levert geen professionele medische adviezen.
Heb je medische, lichamelijke of psychische klachten, neem dan altijd contact op met je (huis)arts.

Samenwerkingen

Reviews

Op Puur Suzanne lees je regelmatig reviews van producten en kookboeken. Het kan voorkomen dat ik deze producten kosteloos vanuit opdrachtgevers ontvang. Alleen de producten waar ik mij volledig mee identificeer en echt enthousiast over ben komen op mijn blog. Producten die ik gratis heb gekregen worden op deze manier benoemd onderaan mijn review.

Advertorials

Je vindt op mijn blog soms ook advertorials. Dit zijn gesponsorde artikelen waar adverteerders voor betalen. Dit is een manier waarop ik geld verdien. Vergelijk het met advertenties in een tijdschrift of magazine.

Ik publiceer advertorials over producten waar ik mij volledig mee identificeer, enthousiast over ben en waarbij ik de gelegenheid krijg mijn eigen mening te geven.

Graag wil ik hierover transparant zijn naar jullie. Daarom lees je onderaan een advertorial de tekst: ‘Deze blog is geschreven in samenwerking met “naam bedrijf “.

Sociale media

Als ik een advertorial plaats op Facebook of Instagram dan is deze herkenbaar door de hashtag #samenwerking. Ook hier zal je alleen producten en merken treffen waar ik mij volledig mee identificeer.

Affiliate

Ik ben lid van het affiliate programma van Bol.com. Wanneer een bezoeker vanuit mijn website op Bol.com terecht komt en daar een bestelling doet ontvang ik een klein percentage. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

 

Ontstaan er vragen en / of opmerkingen neem dan contact met mij op via het contactformulier.