De allerlaatste uren van 2019 zijn ingegaan. Wat zijn jouw plannen? Ik ben gewoon thuis samen met mijn vriend Dennis en mijn hond Benja. Ik zet lekkere hapjes op tafel en schenk een glas champagne in. Ik ben de laatste 1,5 week wat minder online geweest. Slow down. Dat is mijn thema deze weken. Dit doe ik ieder jaar in december. Zo fijn! Echt even niksen, stilstaan bij de dingen waar ik dankbaar voor ben, meer offline zijn, boeken lezen, veel slapen en sporten. Zodat ik weer vol nieuwe energie en ideeën aan 2020 kan beginnen.

Soms moet je even stilstaan, om daarna weer volle kracht vooruit te gaan. Doe jij het weleens een periode rustiger aan? Of ga jij altijd maar door? Vandaag deel ik mijn jaaroverzicht van 2019 om even stil te staan bij dit bijzondere jaar. Lees je mee?

WAT ZIJN MIJN HOOGTEPUNTEN VAN 2019?

Ik ben deze blog begonnen om recepten te delen en soms wat van mij af te schrijven maar dat ik mij hier dagelijks mee mag bezig houden is echt te gek. Ik vond het heerlijk om in 2019 te werken aan wat ik het allerleukste vind. Ook al heb ik mij in de begin dit jaar afgevraagd waar ik toch mee bezig was ;-) Mijn leven is echt niet altijd een groot feest. 

Ik besloot daarom om tijdelijk in loondienst te gaan. Even de focus van geld verdienen van mijn blog afhalen, zodat ik echt goed kon nadenken welke kant ik op wilde met Puur Suzanne. Ik besloot om weer opnieuw de studieboek in te duiken. Ik ben daarom gestart met de opleiding gewichtsconsulente. Ik ben geslaagd voor de theorie en ga in januari  het praktijkgedeelte afronden. Zo leuk, om nog meer te leren over voeding. Ook vind ik het te gek dat ik straks nog meer mensen kan helpen met een gezond voedingspatroon.

Focus op plantaardig eten

Daarnaast volgde ik ook aantal  masterclasses over plantaardig eten. Super interessant om te leren hoe je nu echt op een gezonde en goede manier plantaardig eet. Ik koos er daarom ook voor om alleen nog maar plantaardige / vegan recepten te delen. Niet met de overtuiging dat iedereen 100% plantaardig moet gaan eten. Maar wel om te laten zien dat dat plantaardig eten super lekker en gemakkelijk is. En hoe we moeten koken met eieren, melk en vlees weten we nu wel toch ;-) 

Vaker kiezen voor plantaardige gerechten is beter voor jouw gezondheid, onze aarde en voor het dierenwelzijn. Wat mij betreft een win-win-winsituatie.

E-books

Eindelijk was het dit jaar dan zover. Mijn 2e e-book : Eat Good, Feel Good kwam uit. Zo, ontzettend leuk om nu eindelijk eigen e-books te hebben. En dat deze door jullie ook erg goed is ontvangen. Echt te gek!

Ik wil jou enorm bedanken voor jouw steun. Bedankt voor jouw interesse, leuke en lieve berichtjes en alle foto’s die jullie mij doorsturen. Ik word van elk berichtje en elke reactie nog steeds heel blij.

100.000 bezoekers

Jullie zijn met zoveel en ik vind dat zo leuk. Maandelijks bezoeken ruim 100.000 mensen deze website. Wauw!! Ik vind zulke aantallen echt zo ontzettend gaaf. Dank je wel dat jij er bent!.

PLANNEN VOOR 2020

Ik ben heel nieuwsgierig wat 2020 mij zal brengen. Ik wil mij nog meer gaan richten op coaching. Ik heb daarom mijn foodcoaching pagina alvast online gezet. Al zo deze in de loop van het jaar zeker nog aangevuld worden.

Ook liggen er plannen voor een echt boek! De e-books waren een groot succes! Ik heb gemerkt dat er ook een enorme behoeften is aan een echt boek. Ik snap dat. Het is ook fijn om door een echt boek te bladeren. In 2020 ga ik daarom daarmee aan de slag.

En daarnaast wil ik vooral blijven doorgaan met wat ik nu doe. 

Smoothiebowl met banaan

GEEN PUUR SUZANNE ZONDER JOU! DAAROM HEB IK NOG DE VOLGENDE VRAGEN VOOR JE:
  • Welke recepten wil je zien?
  • Waar wil je meer over lezen?
  • Welke recepten en informatie wil je terugzien in een “echt” boek?
  • En waar moet ik echt mee stoppen in 2020?
  • Ik ben heel benieuwd. Laat het mij weten in de reacties hieronder of stuur mij een mail via info@puursuzanne.nl.
IK WENS JE EEN HELE FIJNE JAARWISSELING EN TOT IN 2020!
 

Wil je weer lekker in je vel zitten en meer energie hebben? Start dan met het Eat Good, Feel Good programma. Wil je liever persoonlijk door mij begeleid worden? Stuur mij dan een berichtje via foodcoaching@puursuzanne.nl

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)