Duurzaamheid, een belangrijk thema waar in diverse media gelukkig steeds meer aandacht aan wordt besteed. Dit jaar wil ik mijzelf hier nog meer in verdiepen en voor zo ver mogelijk mijn steentje bijdragen, ook het scheiden van afval hoort hierbij. Ik woon in een appartement en vind afval scheiden erg lastig, dit komt doordat ik geen grijze en groene container voor de deur heb staan. Ik had een afvalemmer in mijn keuken staan en ik beken: ik gooide hier bijna alles in. Het enige wat ik niet weggooi zijn statiegeldflessen en glaswerk.

Als blogger ontvang ik regelmatig pakketjes, hierdoor heb ik ook een enorme verzameling karton. Het karton kan ik gelukkig eens per 4 weken aan de straat zetten, dit wordt dan opgehaald door een lokale vereniging.

De eerste stap is gezet maar het kan natuurlijk altijd beter. Mijn nieuwe afvalemmer gaat mij hier zeker mee helpen.

Bo Pedal Bin

Helaas zijn de meeste prullenbakken, waarin je afval kan scheiden niet echt een eyecatcher in de keuken. Gelukkig brengt de Bo Pedaalemmer van Brabantia daar verandering in.

Een nieuwe pedaalemmer die mooi en handig is, zodat je met gemak je afval scheidt. Deze pedaalemmer is beschikbaar in acht verschillende kleuren en voorzien van één, twee of drie uitneembare binnenemmers – de keuze dien je al wel te maken bij aanschaf. Ik heb gekozen voor de Matt Steel, omdat deze perfect bij mijn keuken past zoals je op de foto’s kunt zien.

De Bo Pedaalemmer is gemaakt uit 45% gerecycled materiaal en heeft een bronzen Cradle-to-Cradle certificaat. Dat betekent dat het product aan strikte voorwaarden voldoet voor het (her)gebruik van materialen, duurzame energie, waterbeheer en sociale rechtvaardigheid. Daarnaast doneert Brabantia voor iedere verkochte Bo Pedaalemmer een bedrag aan The Ocean Cleanup. Hoe tof is dat?!

Afval scheiden - www.puursuzanne.nl
Afval scheiden - www.puursuzanne.nl
Afval scheiden - www.puursuzanne.nl

WINACTIE 

En nu komt het allerleukste: ik mag zo’n prachtige Bo Pedal Bin (waarbij jij de kleur mag uitkiezen) weggeven.

HOE DOE JE MEE?

  1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Puur Suzanne
  2. En laat een reactie hieronder achter. Schrijf hierin waarom deze prachtige Bo Pedal Bin ook een plekje in jouw keuken verdient.

Je kunt meedoen t/m 19 april 2018.

De winnaar zal persoonlijk bericht van mij ontvangen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Reageer onder een geldig e-mailadres zodat ik je makkelijk kan bereiken.

Mocht je nu niet gewonnen hebben, de Bo Pedal Bin is te bestellen in de webshop van Brabantia.

Volg je Puur Suzanne al via Facebook, Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)