De allerlaatste uren van 2018 zijn ingegaan. Wat zijn jouw plannen voor morgen? Ik ben gewoon thuis samen met mijn vriend Dennis en mijn hond Benja. Ik zet de vega bitterballen op tafel en schenk een glas champagne in. Ik ben de laatste 1,5 week wat minder online geweest. Slow down. Dat is mijn thema deze weken. Dit doe ik ieder jaar in december. Zo fijn! Echt even niksen, stilstaan bij de dingen waar ik dankbaar voor ben, meer offline zijn, boeken lezen, veel slapen en sporten. Zodat ik weer vol nieuwe energie en ideeën aan 2019 kan beginnen.

Soms moet je even stilstaan, om daarna weer volle kracht vooruit te gaan. Doe jij het weleens een periode rustiger aan? Of ga jij altijd maar door? Vandaag deel ik mijn jaaroverzicht van 2018 om even stil te staan bij dit bijzondere jaar. Lees je mee?

WAT ZIJN MIJN HOOGTEPUNTEN VAN 2018?

Ik ben deze blog begonnen om recepten te delen en soms wat van mij af te schrijven maar dat ik mij hier fulltime mee mag bezig houden is echt te gek. Ik vond het heerlijk om in 2018 te werken aan wat ik het allerleukste vind. Ook al heb ik mij in de begin dit jaar afgevraagd waar ik toch mee bezig was ;-) Mijn leven is echt niet altijd een groot feest. Ook nam ik begin dit jaar een verkeerde manager aan waardoor ik bijna de stekker uit Puur Suzanne moest trekken. Dit heeft mij heel wat tranen en onrustige nachten bezorgd. Ik was echt ontzettend bang dat ik weer in loondienst moest, omdat er gewoon geen geld binnen kwam. Dit is echt de onzekere en vervelende kant van het ondernemen. Ook omdat bloggen nog zo’n nieuw baan is. Ja, ik vond het een pittig jaar. Maar er waren gelukkig ook leuke dingen hoor. 

Mijn allereerste e-book

Eindelijk was het dit jaar dan zover. Mijn allereerste e-book is een feit: Gezond en lekker eten op kantoor.  Zo, ontzettend leuk om een eigen e-book te hebben. En dat deze door jullie ook erg goed is ontvangen. Echt te gek!

Ik wil jou enorm bedanken voor jou steun. Bedankt voor jouw interesse, leuke en lieve berichtjes en alle foto’s die jullie mij doorsturen. Ik word van elk berichtje en elke reactie nog steeds heel blij.

100.000 bezoekers

Jullie zijn met zoveel en ik vind dat zo leuk. Zo was ik in 2017 nog heel blij met 85.000  bezoekers. Maar brak ik dit jaar het record van 100.000 unieke bezoekers. Wauw!!!! Ik vind zulke aantallen echt zo ontzettend gaaf. Dank je wel dat jij er bent!

Hieronder zie je de best gelikte foto’s op Instagram van 2018. Super leuk om terug te zien.

PLANNEN VOOR 2019

Ik ben heel nieuwsgierig wat 2019 mij zal brengen. Er staan begin januari twee workshops gepland bij de Rabobank. Hier ga ik de medewerkers uitleg geven over gezond eten, zodat zij vol nieuwe energie het jaar kunnen beginnen. En daarnaast start eindelijk de Eat Good, Feel Challenge van Dalí en mij.

 Twee weken lang gaan Dalí jou helpen en coachen naar een gezonde levensstijl. Dit doen we doormiddel van een prachtig e-book en een super toffe inspirerende Facebookgroep. Ik heb zin in een mooi 2019 vol energie! Doe je ook mee? 

 

En daarnaast wil ik vooral blijven doorgaan met wat ik nu doe. Ben jij al bezig met jouw doelen voor 2019? Ik vind december en vooral de periode tussen kerst en Oud&Nieuw een fijn moment om rustig aan te doen en even goed na te denken over je nieuwe plannen en doelen.

GEEN PUUR SUZANNE ZONDER JOU! DAAROM HEB IK NOG DE VOLGENDE VRAGEN VOOR JE:
  • Welke recepten wil je zien?
  • Wat wil je van mij weten?
  • Waar wil je meer over lezen?
  • Welke recepten wil je terugzien in een nieuw e-book?
  • Of waar moet ik echt mee stoppen in 2019
  • Ik ben heel benieuwd. Laat het mij weten in de reacties hieronder of stuur mij een mail via info@puursuzanne.nl.
IK WENS JE EEN HELE FIJNE JAARWISSELING EN TOT IN 2019!

Mocht je nog op zoek naar lekker hapjes bij de borrel bekijk dan het overzicht met hartige hapjes wat ik maakte.

 

Wil je weer lekker in je vel zitten en meer energie hebben? Doe dan mee met de Eat Good, Feel Good challenge. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)