Voor een uniek feest huur je een partyboot op de Amsterdamse grachten. Met de keuze uit verschillende sloepen en salonboten met onbeperkt bier, wijn en fris. De gedimde straatlichten en verlichte bruggen die je onderweg tegenkomt, vormen de ideale basis van een sfeervol feest. Maak een partyboot nog specialer door het te combineren met een BBQ of een liveoptreden van een accordeonist.

De Amsterdamse grachten na zonsondergang

Elke bocht van de grachten biedt een nieuw perspectief op de eeuwenoude gebouwen, elk met verhalen die teruglopen tot de Gouden Eeuw. Deze historische façades, verlicht door zacht straatlicht en de maan, vormen het perfecte decor voor een nachtelijke vaart.

Niet te missen zijn de bruggen, die zich als juwelen van licht over de donkere wateren spannen. Deze romantische taferelen maken van de avondvaarten een geliefde activiteit, vaak genoemd onder de noemer avond uitjes Amsterdam, voor zowel toeristen als lokale bewoners.

Waarom kiezen voor een partyboot?

Een partyboot biedt een intieme, exclusieve ervaring die het sociale samenzijn versterkt. Isolatie van stedelijke afleidingen verhoogt het plezier en de persoonlijke interactie tussen gasten.

In vergelijking met andere nachtelijke activiteiten zoals clubbezoeken of dineren in een restaurant, biedt een partyboot een beweeglijke, panoramische ervaring die geen enkele andere locatie kan evenaren.

Verschillende soorten partyboten beschikbaar in Amsterdam

Van intieme sloepen tot grootschalige salonboten, het aanbod in Amsterdam is divers. Elk type boot heeft zijn eigen charme en capaciteit, afgestemd op verschillende groepsgroottes en voorkeuren. Belangrijk is om het aantal gasten en het soort evenement in acht te nemen. Een kleiner gezelschap geniet wellicht meer van een knusse sloep, terwijl grotere groepen een uitgebreide partyboot Amsterdam kunnen overwegen.

Entertainment en activiteiten aan boord

Een populaire keuze voor feestgangers is de silent disco, waar de dansvloer pulserend is met energie, maar de omgeving rustig blijft voor diegenen die willen kletsen. Voor liefhebbers van traditionele Nederlandse muziek is er de smartlappen disco, met liveoptredens van een accordeonist die de sfeer verhoogt met klassieke deuntjes.

Bij een feestje horen natuurlijk hapjes. Met een BBQ-arrangement aan boord, waar heerlijk eten en een lekker drankje samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Naast het uitgebreide entertainment aanbod kunnen passagiers zich verheugen op onbeperkt bier, wijn en fris, zodat ze zich volledig kunnen laten gaan, terwijl ze genieten van het mooie weer op het dek, zelfs als de boten verwarmd en overdekt zijn.

Culinaire genoegens op het water

Voor de liefhebbers van eten heeft Bootuitjes ook de optie om een culinair diner te verzorgen op de grachten van Amsterdam. Tijdens het dineren kun je ontspannen en genieten van het uitzicht op de prachtige grachtenpanden en bruggen die langs de route voorbijglijden. Of je nu kiest voor een intiem diner voor twee of een gezellige maaltijd met vrienden en familie, een boot uitje op de Amsterdamse grachten biedt een unieke setting voor elke gelegenheid.

Praktische informatie voor het plannen van je partyboot

Als je een partyboot bij Bootuitjes wilt reserveren kies je eerst het type boot uit waarop je je feest wilt vieren. Je kiest eerst of je een sloep of salonboot wilt met daarna een ruime keuze uit varianten. Als je de boot hebt uitgekozen passend bij je reisgezelschap, kies je het arrangement dat je erbij wilt nemen. Ga je voor de partyboot, maar zou je ook graag gaan barbecueën, dan heb je de keuze om twee arrangementen te combineren.

Wanneer ga jij genieten van een uitje op de grachten?