Gezond eten, genoeg bewegen en je steeds meer bezig houden met duurzaamheid. Dit wordt vaak gezien als een gezonde levensstijl. Een gezonde leefomgeving hoort ook bij een gezonde levensstijl. Help het milieu een handje mee en laat de volgende generaties ook genieten van de natuur.

Het doel van duurzaamheid

In Nederland worden we steeds bewuster van wat we eten en welke producten we gebruiken. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van Zero Waste producten, zoals herbruikbare rietjes, herbruikbare bakjes, herbruikbare waterflessen, shampoo bars etc. Naast de Zero Waste producten zijn er ook refurbished producten, zoals refurbished elektronica. Denk hierbij aan smartphones, laptops en tablets. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone voor het maken van mooie foto’s. Dan is het handig om te kijken naar een iPhone 13 en in het specifiek een refurbished iPhone 13. Een refurbished iPhone 13 is niet alleen goedkoper dan een nieuwe iPhone 13 in de winkel. Maar ook nog eens beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished versie, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo helpen we het milieu een handje mee en kunnen we langer genieten van al het groen om ons heen!

Refurbished elektronica

Refurbished elektronica is een bekende term in de IT-wereld en wordt steeds populairder binnen Nederland. Deze producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden en zijn in goede staat. Bij het controleren van deze producten, kan het zo zijn dat er onderdelen worden gerepareerd of vervangen. Zo heb je altijd een goed werkend product en dat voor een voordelige prijs.

Duurzame webshops

Er komen ook steeds meer webshops die duurzame producten verkopen, zoals refurbished elektronica. Eén van deze webshops is Refurbished.nl. Refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische producten, waaronder Apple producten. Denk hierbij aan iPhones, MacBooks en iPads. Daarnaast vind je op Refurbished.nl de laatste uitgebrachte modellen zoals de iPhone 14 Plus en de Apple Watch Ultra. Refurbished.nl controleert al haar producten op minimaal 50 punten, zoals het beeldscherm, de WiFi en de batterij. Bij Refurbished.nl kun je ook terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Zo ben je altijd goed geïnformeerd en kun je jarenlang genieten van jouw duurzaam product!