YES! Eindelijk is het zover. Mijn boek Vaker Plantaardig is vanaf nu te bestellen.

Maart 2020 begon ik enthousiast aan het maken van dit boek samen met mijn zus Yvonne. En we weten wat er daarna allemaal gebeurde ;-) Mijn boek werd uitgesteld en ik deelde er eigenlijk niks meer over. Maar vandaag kan ik je eindelijk vertellen dat mijn boek: Vaker Plantaardig te bestellen is.

Je kunt het boek hier rechtstreeks bij de uitgever bestellen.En is ook verkrijgbaar als e-book.

Op de website van de uitgever vind je ook nog meer informatie over het boek + een inkijkexemplaar.

Maar Suzanne, vertel eens meer over je boek.

Plantaardig en gezond koken hoeft niet ingewikkeld te zijn. En dat wil ik je met dit boek laten ervaren. Kortom: gezond eten is leuk, lekker en makkelijk!

Vaker kiezen voor plantaardige gerechten is beter voor je gezondheid, onze aarde en voor het welzijn van dieren. Een win-win-winsituatie dus.

Ik heb aantal praktische tips voor je op een rij gezet. Daarnaast staat het boek vol makkelijke en snelle recepten: variërend van gezonde ontbijtgerechten, salades, soepen, tussendoortjes, zoete gerechten tot voedzame avondmaaltijden. Het boek bevat meer dan 70 recepten en de foto’s zijn gemaakt door mijn zus Yvonne. En zoals je van mij kunt verwachten zijn alle ingrediënten gewoon verkrijgbaar in de supermarkt!

Laat je verrassen door de pure en plantaardige keuken!

Vaker plantaardig

Save water, eat plants

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)