Piepmuis is een lief, stoer muisje. Samen met zijn familie woont hij op de boerderij van Cor en Annie.  In het prentenboek ‘Piepmuis op bezoek bij Anna de koe’ komt hij erachter waar melk vandaan komt.

Anna de koe is drachtig en Piepmuis gaat bij haar op bezoek. Zou het kalfje al geboren zijn? Als Piepmuis bij Anna aankomt, is zij heel verdrietig. Haar kalfje is weg. Piepmuis doet er alles aan om Anna weer blij te maken. Hoe loopt het af met Anna de koe en haar kalfje Herman? En hoe kan jij helpen?

Kinderboek piepmuis

Spoiler! Het prentenboek loop natuurlijk goed af. Want Piepmuis is een held en het boek is geschreven voor de allerkleinsten. De maker wil met dit boek ouders en kinderen inspireren om liefdevolle keuzes te maken. Jong geleerd is oud gedaan en de jeugd heeft de toekomst.

Het kinderboek is educatief en praktisch. Ook is het zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt: waterloos offset gedrukt met de schoonste bio-inkten ter wereld en op 100% gerecycled papier.

Kinderboek piepmuis

Kopen of verkopen?

Heb jij ‘Piepmuis op bezoek bij Anna de koe’ nog niet in jouw boekenkast of winkel staan? Koop het boek voor € 19,95 in de webwinkel. Ondernemers kunnen contact opnemen via info@deavonturenvanpiepmuis.nl voor de verkoopmogelijkheden.

Bedenker en auteur: Tiara Portier

Illustraties en opmaak: Niki Mens

Fotografie: Roxanne Letterie

Kinderboek piepmuis

Kinderboek piepmuis

Jong geleerd is oud gedaan. Ook als het gaat om plantaardig eten. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)