Vandaag geen nieuw recept op Puur Suzanne maar aandacht voor persoonlijke verzorging. Naast goed eten zijn goede beauty producten zonder gekke toevoegingen ook erg belangrijk voor een een gezonde levensstijl. Ik zal nooit een beauty blogger worden, maar vind het wel leuk om af en toe aandacht te besteden aan de nieuwste natuurlijke beauty producten.

Eén van de nieuwste trends op beautygebied, is tanden witter maken op natuurlijke wijze met houtskool. Ik zie dit regelmatig voorbij komen op Instagram. Krijg je echt wittere tanden door te poetsen met houtskool?

Toen Bloomr aan mij vroeg om de Coconut Charcoal te testen twijfelde ik geen moment. Ik wilde dit weleens proberen.

BLOOMR over de Coconut Charcoal: Hét 100% natuurlijk alternatief voor tanden bleken zonder bleekmiddelen of gevoeligheid. BLOOMR Coconut Charcoal maakt je tanden witter, schoner en sterker.

Wat is het?

Bloomr Coconut Charcoal is gemaakt 100% van biologisch geteelde kokosnoten, de deeltjes  zijn een stuk fijner dan van normale actieve kool. Bloomr Coconut Charcoal kun je gebruiken in plaats van tandpasta.

Hoe werkt het?

Allereerst dip je je natte tandenborstel in de poeder. Je poetst daarna je tanden voor zo’n twee minuten. Je spuugt het daarna (voorzichtig)uit. Je laat het daarna nog even inwerken en spoelt daarna je mond met water.

Wat vind ik ervan?

Ik was bang dat het heel vies zou zijn. Maar het smaakt en ruikt naar niks. Het voelt wel een beetje je gek aan in je mond. En echt smakelijk ziet het zwarte er in je mond ook niet uit. Let bij uit uitspugen wel goed op want voor je het weet is heel je wastafel zwart ;-).

Na het poetsen had ik een heel schoon en fris gevoel. Ook heel fijn vind ik het dat mijn ontstoken tandvlees na 1 dag een heel stuk minder is geworden. Dit krijg ik met “gewone” tandpasta niet voor elkaar. Ook heeft het mijn tanden zeker witter gemaakt. Het heeft de gele verkleuringen die ik op mijn tanden had verwijderd. Verwacht niet dat je tanden spierwit worden, deze poeder verwijdert alleen de gele aanslag op je tanden. Maar het maakt je tanden niet witter dan je tanden van nature zouden zijn.

Ik ben tevreden over dit product. Het zorgt dat mijn tanden witter zijn en dat mijn ontstoken tandvlees verleden tijd is. Ik blijf het gek vinden om mijn tanden te poetsen met zwarte poeder. Ik gebruik Coconut Charcoal daarom niet elke dag maar zo’n twee keer per week en wissel het af met “normale” tandpasta.

Bloomr Coconut Charcoal kost €39,95 voor 30 gram poeder. Daar kun je ongeveer 120 keer mee poetsen. Je bestelt het op de website van Bloomr.

Zou jij je tanden poetsen met houtskool?

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)