Ik ben dol op schrijven. Ik vind het heerlijk om lijstjes te maken. Ik maak dagelijks een to-do list maar schrijf ook graag mijn dromen en doelen op voor een komende periode. Maar hoe kan ik stoppen met alle losse blaadjes en notitieboekjes? Ik heb het weleens geprobeerd om alles digitaal bij te houden maar ik vond dat gewoon echt niet fijn. Ik wil kunnen schrijven en af en toe gewoon een tekening kunnen maken. Ik gebruik daarvoor al jaren: GreenBook, het duurzame whiteboard schrift. Hiermee belanden mijn to- do listen en ideeën niet meer in de prullenbak maar veeg ik ze gewoon uit.

Herplakbare whiteboard producten

Maar wist je dat de makers van Greenstory nu weer iets nieuws hebben? Namelijk: herplakbare whiteboard producten. Jij kunt het herplakbare whiteboardvel overal op plakken. Ik heb het zelf aan mijn kast in mijn kantoor geplakt. Ik heb een maandplanner. Ideaal om daar een planning op te maken voor de komende maand en zo heb ik in één oogopslag gelijk overzicht. De vellen zijn oneindig herplakbaar op vlakke oppervlakken dankzij de gebruikte vacuümtechniek.

De whiteboard producten bevatten net als het GreenBook een plastic laagje. Je kunt hierop schrijven met een speciale stift en je kunt het daarna weer uitvegen. Als je de tekst net hebt geschreven, kan je makkelijk corrigeren met de wisser achterop de speciale stift. Een oudere tekst kun je wissen met de doek met een paar druppels water of de spray. Dit gaat heel gemakkelijk, zo kun je het oneindig blijven gebruiken.

Naast de maandplanner heb ik ook een herplakbaar whiteboard To Do vel. Hierop schrijf ik mijn wekelijkse zakelijke to-do’s. En voor de losse notities maak ik gebruik van het whiteboard blanco vel. Ik vind de whiteboard producten een fijne aanvulling om mijn werk nog beter te plannen.

Ook kun je er los een penhouder bijbestellen. De penhouder is ook oneindig herplakbaar. Handig toch?

Whiteboard
Whiteboard

Duurzaamheid

Greenstory is opgericht door broer en zus Kaim en Yagmur Masmas. Ze begonnen met het verkopen van gerecyclede schriften en duurzame pennen aan hun klasgenoten. En kijk waar ze nu staan. Het is een prachtig bedrijf geworden met ontzettend mooie en fijne spullen.

Niet alleen de producten van GreenStory zijn duurzaam. De verzendmaterialen zijn namelijk ook plasticvrij! En ze pakken het ook ontzettend leuk in met een persoonlijk kaartje. Echt een cadeautje! Superleuk om te geven maar ook ontzettend leuk om te krijgen.

Meer weten over over GreenStory? Neem dan een kijkje op de website van GreenStory

Sticky Whiteboard van Greenstory

Sticky Whiteboard van Greenstory

 

Waar zou jij het sticky-whiteboard voor gebruiken? En waar zou  je deze opplakken?
*Deze blog is geschreven in samenwerking met Greenstory. Lees hier mijn disclaimer.
Laatste berichten van Suzanne (alles zien)