Deze blog wilde ik vorige week al online zetten maar het kwam er op dat moment niet uit. Het voelde heel vervelend om vorige week geen blog online te hebben staan. Maar dat idee moest ik toch loslaten, want het lukte gewoon even niet maar ook dat is Be pure and believe. Luisteren naar jezelf is soms zo moeilijk.

Wij zijn allebei dol op lezen. Yvonne leest vooral boeken en kijkt veel vlogs. Ik hou erg van blogs lezen. Heerlijk op zondag op de bank met mijn laptop. Ik maak dan altijd een rondje langs een aantal blogs. Je zou denken dat ik veel foodbloggers volg, maar niets is minder waar. Ik lees graag blogs over zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Vandaag zette ik daarom mijn favoriete blogs op een rijtje. Klik op de groene titel en je komt uit bij de blogs. De blogs staan in willekeurige volgorde, maar alle 4 de moeite waard om te volgen als je dat nog niet deed.

De groene meisjes

Ik volg deze blog al een aantal jaar. Een heerlijke blog met veel groene inspiratie, leuke hotspots, heerlijke vegan recepten, maar ook hele fijne mindstyle artikelen. Juist deze artikelen brengen mij iedere keer terug naar deze blog. Sinds kort maakt Merel ook audioblogs. Ik hou ervan. Echt heerlijk als je even te lui bent om te lezen. Deze kun je hier terug luisteren. Ja ik ben fan!

Moderne hippies
Nog zo’n fijne blog die ik al heel lang volg. Ik vind het een heerlijke blog om lekker bij weg te dromen. Het zijn veel blogs over een vrij en avontuurlijk leven. Ik vind het moeilijk om in een paar woorden samen te vatten, omdat de rubrieken zo divers zijn. Of zoals Zoë (de oprichtster)  het zelf noemt: een community van dromers & doeners, avonturiers, vrije geesten en levensgenieters.
Fitbeauty
Deze blog wordt gerund door Teni. Teni blogt over afvallen, sporten en fit worden. Maar wat ik hier het verfrissende aan vind is dat zij afgestudeerd is als diëtist en daarom haar artikelen goed kan onderbouwen. Wat deze blog sterk maakt is dat Teni ook ontzettend persoonlijke blogs schrijft en ja de persoonlijke blogs zijn toch ook hier mijn favoriet. Dapper hoe Teni schrijft over haar eetbuien en andere struggles die zij heeft. En weet je wat ik helemaal tof vind? Ze heeft een boek geschreven. Vorige week heb ik een proefdruk in mijn handen gehad tijdens een bloggersevent. Haha Teni wilde dat ik er even mee op de foto ging. Wat een mooie cover en wat een mooie titel: Eindelijk vrij. Nog even geduld maar deze week zou het boek te bestellen moeten zijn. Hou haar blog in de gaten voor meer informatie.
boek - www.puursuzanne.nl
Thank God It Is Monday
Deze blog volg ik zelf pas twee maanden maar wauw wat ben ik fan van Melle. Een heerlijke blog vol positiviteit. Melle wil je helpen om een echte Girlboss te worden. Het betekent voor haar niet dat je eigen baas bent, maar zoals zij zelf zegt: Het gaat over de baas zijn over je eigen leven. Ofwel, persoonlijk leiderschap; de vaardigheid om eigen leven te leiden. Een blog die je tools geeft om jezelf te leren kennen, de touwtjes in handen te nemen en een feestje te maken van je leven. En zeg nu zelf die blog naam is toch al fantastisch? Ik heb zelf altijd een hekel aan mensen die roepen: Bah het is weer maandag. Ik denk dan altijd: Zoek een andere baan als je niet blij wordt van jouw werk.

Ken je deze blogs al? Ik ben benieuwd welke blogs jij graag leest.

Vergeet be pure & believe niet te volgen op instagram. Dat vind ik heel erg leuk.

Fijne zondag!

Liefs, Suzanne 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)