Allereerst de allerbeste wensen voor 2020. Wil je nu echt starten met gezond eten en wil je weer lekker in je vel zitten? Dan is het Eat Good, Feel Good E-book echt wat voor jou! Dit e-book helpt je om te starten met een gezonde en vegetarische levensstijl. Het e-book kost 14,99 en ik vertel je er graag meer over.

E-BOOK EN VOEDINGSSCHEMA

Het e-book staat boordevol gezonde recepten, inclusief een voedingsschema voor 14 dagen. Alle recepten zijn gemaakt door  Zonderzooi en Puur Suzanne. De recepten zijn vegetarisch, gezond en makkelijk om te maken. Verder bevat het voedingsschema een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Het e-book bevat veel verschillende recepten, van gezonde pizza’s tot stamppot en soepen. Daarnaast bevat het ook heerlijke zoete recepten, zoals havermoutmuffins en snicker-dadels. Genoeg inspiratie dus om twee weken lang gezond, lekker en gevarieerd te eten! Zonder erbij na te hoeven denken.

Wat staat er in het e-book?

  • 35 gezonde vegetarische recepten
  • Recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor
  • Alle recepten zijn makkelijk om te maken
  • Inclusief voedingsschema voor 14 dagen
  • Goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten
  • Ingrediënten zijn te koop in de meeste supermarkten

Extra ondersteuning

Loop je tijdens deze twee weken tegen dingen aan? Dan kun je Dalí en mij altijd benaderen via Instagram, Facebook of e-mail voor extra begeleiding.

Ook toe aan meer energie? Klik dan snel hier en bestel dit te gekke e-book!

Suzanne

↠ Hoofdredacteur & voedingscoach
↠ Receptontwikkelaar
↠ Save water, eat plants 💚
↠ Deelt met liefde vega(n) recepten

Latest posts by Suzanne (see all)