Lieve volgers,

Ik wil jullie allereerst een mooi 2016 wensen met veel liefde, geluk en gezondheid. Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Ik wel hoor. Ik zat samen met mijn lover op de bank. Wij dronken champagne en aten bitterballen. En daarna keken wij vuurwerk vanaf ons balkon. Een heerlijke rustige oudejaarsavond. De champagne had ik voor 12 uur al open getrokken. Ja waarom zou ik wachten tot 12 uur?

Ooh en die champagne open trekken voordat het 12 uur is, is ook echt iets voor mij. Ik kan nooit wachten op iets. Waarom zou ik wachten op 12 uur als het ook nu kan? Het is altijd een goed idee voor champagne. Toch?

En dat slaat gelijk een brug naar goede voornemens. Waarom beginnen met goede voornemens precies vandaag? Waarom heb je gewacht op deze dag? Sowieso is 1 januari niet echt de meest ideale dag om met goede voornemens beginnen toch? Je bent vaak brak van het feestje van gisteren of je hebt nog een aantal nieuwjaarsborrels staan. En de lat ligt gelijk zo hoog. Het is een nieuw jaar. Het moet nu gebeuren. En het moet goed gaan? Ooh alleen van dat idee krijg ik paniek.

Natuurlijk heb ik ook dromen en doelen en is het zeker goed om die te hebben maar om het van een datum af te laten hangen vind ik zo raar. En zo zonde van de dagen er naar toe. Je leeft namelijk nu!

Als je mij op instagram volgt heb je vast gezien dat ik woensdag 30 december echt begonnen ben met crossfit. Waarom die dag? Omdat ik zin had om te beginnen. Ik wil graag 1 keer per week een les crossfit volgen. Ik had in oktober mijn eerste proefles. Ging daarna naar Thailand en daarna nog wat yogalessen in te halen. Nu tijdens de kerstvakantie stop van de yoga leek mij het een mooi moment om te beginnen met crossfit en nee ik had daar geen nieuw jaar voor nodig.

Wil je iets veranderen in je leven? Wil je gezonder gaan eten? Wil je vaker sporten of wil je wat goeds doen voor de wereld. Bedenk dan dat je daar vandaag mee kan beginnen. En die vandaag kan morgen zijn maar ook in februari.

Ik ben heel nieuwsgierig. Hebben jullie goede voornemens? Waarom wel of niet? En wat zijn dan je goede voornemens? 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)