Het Wikkelhouse is een bijzondere overnachtingsplek aan de rand van Nationaal Park de Hollandse Biesbosch. De duurzame lodge is gemaakt van gerecycled karton en staat op de camping van het Stayokay hostel in Dordrecht. Dennis, ik en Benja (onze hond) verbleven hier het eerste weekend van oktober. Het was een heel relaxed weekend, waarin we vooral lekker hebben genikst en gewandeld in de prachtige groene omgeving.

Wat vonden wij van het wikkelhouse? Het is een mooi en compact huisje. Alles wat je nodig hebt zit erin. De omgeving is heerlijk rustig, je hebt geen WiFi, geen televisie en beperkte stroomvoorziening. Zorg dat je lekker eten, een goed boek en een fles wijn meeneemt. Relaxen maar! Heel fijn om even op te laden en weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Mocht je overigens geen zin hebben om te koken, dan kan er meegegeten worden in het hostel. Geeft dit wel even van tevoren aan.

Het huisje boek je inclusief ontbijt. Je kunt dit opeten in de ontbijtzaal maar je kan ook een kratje ophalen en heerlijk relaxed ontbijten in jouw huisje. Ook toe aan een weekend niksen? Boek hier jouw weekendje in het wikkelhouse.

* Dennis en ik waren hier op uitnodiging van Stayokay. Lees hier mijn disclaimer.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)