Yeaah Den Bosch is weer een nieuwe hotspot rijker. Havermout of toch een worstenbroodje? Met voor de helft healthy gerechten en voor de helft guilty pleasures gaat vandaag op 2 mei Fifty Fifty open. Fifty Fifty is een afhaalrestaurant en het kleine broertje van restaurant Nom Nom in Den Bosch. Debbie de Noorlander en Jan-Geert van Rosmalen beginnen dit afhaalhoekje omdat er in de stad eigenlijk nog geen gezonde afhaal te vinden was.

Dennis en ik hadden zondag de eer om alvast te komen voorproeven. Misschien heb je op instagram al wel wat filmpjes en foto’s voorbij zien komen. En ja wij zijn fan!

Op de kaart staat onder meer havermout, vers fruit, smoothies en zes verschillende wraps. De wraps met hummus, mini lobster en falafel heb ik al mogen proeven en deze zijn echt een feestje. Ook kun je er koffie, koeken en hele lekkere fudge kopen. Alle gerechten zijn echt bedoeld om mee te nemen. Heb je geen tijd om je ontbijt klaar te maken dan haal je hier een heerlijke kom havermout met een beker goede koffie. Wil je toch even binnen zitten dan kan dat ook maar de plaatsen zijn heel beperkt.

Ben je binnenkort in Den Bosch? Neem dan zeker iets lekkers mee bij Fifty Fifty.

Fifty/Fifty

Snellestraat 54
5211 EN ‘s-Hertogenbosch

Fifty Fifty - www.puursuzanne.nl
Fifty Fifty - www.puursuzanne.nl
Fifty Fifty - www.puursuzanne.nl
Fifty Fifty - www.puursuzanne.nl

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)