Begin mei schreef ik over de nieuwe hotspot Fifty Fifty in Den bosch. En deze maand ontdekte ik alweer een leuke hotspot in deze stad. Recht tegenover het Centraal Station van Den Bosch vind je CoffeeLab. Dit mooie hoekpand bij de beroemde Gouden Draak fontijn is echt niet te missen. Je wordt eigenijk direct naar binnen getrokken.

Het is een mooie open ruimte met heel veel groen waar je heel fijn kunt werken. Er staan grote tafels in het midden van de ruimte maar je kunt ook heerlijk aan het raam zitten. Ik heb zelf geen kantoor en werk veel vanuit huis maar af en toe in een andere omgeving werken vind ik erg inspirerend. Ik krijg dan toch altijd meer werk gedaan dan als ik thuis zit. Coffeelab is zo’n fijne inspirerend (werk)plek. Je kunt hier uiteraard verschillende soorten koffie bestellen. Ik had een heerlijke koffie in combinatie met tonic echt een aanrader op een warme dag. Maar naast koffie hebben ze nog veel meer lekkers.

Bij Coffeelab worden er dagelijks verse frisdranken gemaakt. Ook maken zij hun eigen Kombucha. Er staan twee zwammen in in grote glazen bollen op de gebaksvitrine. De kombucha kun je bestellen als shotje maar ook in een longdrink glas.

Naast heerlijke drankjes kun je er ook heerlijk eten. Je kunt hier heel de dag ontbijt bestellen. Hier hou ik van. Ik vind het altijd zo’n onzin als er bepaald wordt tussen welke tijdstippen je ontbijt mag eten. Naast ontbijten kun je hier ook lunchen en avondeten. Voor het diner hebben zij een aantal pastagerechten op de kaart staan en die kan je combineren met een goed glas wijn.

Kortom een fijne plek waar je heel de dag terecht kunt! 

Ik zag toen ik naar huis ging pas dat ze ook vegan cheesecake hadden. Snel nog maar eens terug om te testen.

Coffee Lab – Den Bosch 

Adres: Stationsweg 35, 5211 TV
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 07:00 – 21:00
zaterdag 08:00 – 21:00
zondag 08:00 – 21:00
Ook is er in Eindhoven een vestiging van Coffeelab te vinden.

  

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)