Als je mij een aantal jaar geleden had gevraagd hoe een vegan tasje er uit zou zien, had ik waarschijnlijk gelijk gedacht aan een linnen crème tasje waarvan de hengsels net iets te lang zijn, maar als je het mij nu zou vragen zou ik direct denken aan VeganBags. Deze leuke webshop staat vol met hippe en leuke vegan tasje.

Met merken zoals, Matt and Nat, Ucon arcobatic & Hvisk. Allemaal merken die vinden dat mode diervriendelijk, duurzaam maar ook mooi moet zijn.  En waar je eigenlijk niet eens aan ziet dat ze vegan zijn, waarom zou je dan nog voor een dieronvriendelijke tas kiezen? Dat is dan ook het motto van VeganBags. Je doet het niet alleen om er zelf leuk uit te zien, maar ook voor de dieren, het milieu en voor de medemens. Een win win win situatie. En des te meer redenen om weer een nieuwe tas aan te schaffen.

Ik zelf ben denk een van de weinige vrouwen die weinig tassen aan de kapstok heeft hangen. Laat staan voor elke outfit een bijpassende tas heeft. Ik kies vaak voor basic en ergens ook wel een beetje praktisch, maar dan ook weer niet zo praktisch dat het direct saai is. Als ik op een festival ben heb ik het liefste een jurk aan en ja daar zitten meestal geen zakken in. Hoe fijn is het dan om een leuk tasje bij je te hebben?

Zo mocht ik een keer Suzanne’s Matt & Nat tasje lenen. En nadat ik die geleend had was ik eigenlijk direct  verkocht. Ik kwam er achter dat dit merk niet alleen hele leuke festival tasjes in de collectie heeft, maar ook mooie rugzakken zoals de Matt & Nat rugzak.

Matt and Nat | Ucon Acrobatics Hajo | VeganBags | vegan tas

Ikzelf heb inmiddels de Hvisk Cayman Pocket in de kleur sand beige. Een fijn compact tasje dat bij elke outfit past. Nu is het alleen nog wachten op een leuk feestje. Dat zal vast nog even duren, maar gelukkig past dit tasje ook heel mooi bij mijn jas. Als ik dan ga wandelen doe ik dat in ieder geval in stijl.

 

Shop met korting

Ben jij nog op zoek naar een leuke tas of een rugzak? Bekijk dan zeker de webshop. Bij het zien van de de Ucon Acrobatics Hajo rugzak werd ik namelijk op slag verliefd.
Met de kortingscode puursuzanne15 krijg je maar liefst 15% korting op de gehele collectie.
De kortingscode is geldig t/m 30 juli 2021.

 

Matt and Nat | Ucon Acrobatics Hajo | VeganBags | vegan tas | Hvisk bag
social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)