Het liefste had ik een open keuken gehad, maar helaas kan een huis niet altijd aan alle wensen voldoen. Mijn keuken is niet heel groot, maar wel lekker praktisch ingericht. Zo heb ik twee planken in de keuken laten plaatsen. Één staat vol met kookboeken en een fijn koffiezetapparaat. Op de andere plank staan wat ingrediënten, samen met een mooie mixer.
Die mixer die eigenlijk te vaak niets staat te doen op de plank. Maar ik vind hem gewoon mooi en het is qua keukengerei een echte eyecatcher. Net zoals mijn zwarte fluitketel op het fornuis. Er was in de keuken echt geen plek meer voor een waterkoker en wat is er nu mis met een ouderwetse fluitketel?

Kookwinkels zijn slecht voor mijn portemonnee

Bij kookwinkels naar binnenlopen is voor mij dan ook geen goed idee, ik koop er altijd wel iets. Iets dat ik vaak niet eens nodig heb, laat staan gebruik. Maar ik word er nu eenmaal hebberig van, want ik hou gewoon van goede en mooie keukenaccessoires.

Een krachtige blender

Ik zeg ook geen nee, als iemand keukenaccessoires voor mijn verjaardag  cadeau doet. Zoals mijn fijne en krachtige blender die ik graag gebruik voor smoothies.  Ik koop namelijk veel diepvries- groenten en fruit. Zodat ik altijd een kleine hoeveelheid in een smoothie kan gebruiken en de rest niet bederft.
Mijn favoriete smoothie is met spinazie, mango, banaan en havermelk. Deze smoothie drink ik het liefste als ontbijt, maar soms ligt mijn bed nog zo lekker dat ik onvoldoende tijd heb om de groente en fruit te laten ontdooien.

Niets is dan zo fijn als een blender die gewoon ijs hakt. Mocht je nu geen krachtige blender hebben dan kun je voor deze smoothie natuurlijk ook vers fruit en verse groenten gebruiken.

Wat heb je nodig voor deze eenpersoons smoothie?

  • 6 blokjes diepvries spinazie
  • 10 blokjes diepvries mango
  • 1 banaan
  • een glas havermelk

Hoe maak je mijn favoriete smoothie?

  1. Meng in de blender eerst de spinazie en mango tot kleine stukjes.
  2. Voeg hierbij de banaan en het glas havermelk bij.
  3. Schenk de smoothie in een mooi glas of doe deze in een Jarr zodat je deze onderweg kan opdrinken.

Smoothie - www.puursuzanne.nl

Wat is jouw favoriete keukenaccessoires?

Volg je Puur Suzanne al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)