Lekker uitwaaien op het strand om vervolgens heerlijk neer te ploffen bij een strandtent voor een heerlijk kopje koffie of thee. Iets wat ik maar al te graag doe. Alleen moet je voor de nieuwe hotspot in Hoek van Holland genaamd PLSTK café een klein stukje verder doorlopen. Deze fijne plek zit namelijk niet op het strand, maar in de zeetoren dat grenst aan de duinen. Geen zin in een strandwandeling? Dan parkeer je auto toch gelijk (gratis) voor de deur.

Geniet van een heerlijke koffie of thee en een heerlijk stuk taart. Ga je toch liever voor een uitgebreide lunch, ook dat is geen probleem er is ruime keuze op de kaart. Van heerlijke bowls tot (vegetarische)burgers. Ook aan de trouwe viervoeter is gedacht, want de waterbakken staan gevuld naast de deur.

Naast het fijne terras met geweldig uitzicht en het geluid van de zee op de achtergrond kun je bij minder weer natuurlijk ook lekker binnen zitten. De industriële inrichting is warm en gezellig. Met kleden op de grond en mooie kunstwerken aan de muur.

De missie van PLSTK cafe  is voedzaam en lekker eten & drinken serveren met zo min mogelijk gebruik van plastic. Ze streven om het eerste plasticvrije eetcafé van Nederland te worden, want gebruik van plastic is makkelijk maar vaak onnodig. Ik zeg een topmissie!

PLSTK Café
Helmweg 7
3151HE, Hoek van Holland

Parkeren kan gratis voor de deur

PLSTK cafe - www.puursuzanne.nl

PLSTK cafe - www.puursuzanne.nl

Volg je Puur Suzanne al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)