Bewustwording van wat je eet en wat je draagt. Mensen worden steeds bewuster en alle kleine beetjes helpen, om wat beter voor onze aarde te zorgen. Zoals geen plastic zakjes meer gebruiken, minder dierlijke producten eten en zuinig om gaan met energie. Maar denk je ook wel eens aan duurzame fashion? Kleding die duurzaam geproduceerd wordt of schoenen van imitatieleer. Ik koop bewust geen kleding bij de goedkope grote ketens en zeker niet met die aqua kleurige letters. Sommige dingen kun je niet voor z’n laag bedrag kopen en mocht je het wel kopen bedenk dan heel goed wie de prijs betaalt. Waarschijnlijk de medewerker, die het gemaakt heeft voor een veel te laag loon.

Ben je dan uit de mode?

Natuurlijk heb ik ook nog kleding in de kast liggen die niet duurzaam geproduceerd is, maar omdat nu direct weg te gooien? Dat is natuurlijk ook niet duurzaam. Ik doe daarom zo lang mogelijk met mijn kleding. Nu hoor ik je al denken, ‘dan ben je altijd uit de mode?’ Nee, hoor ik koop goede basis items van mooie materialen die lang mee gaan. Gelukkig zijn er steeds meer duurzame merken op de markt en er komen steeds meer vegan merken bij. Ik vind dat een goed teken. Zo kan ik mijn kast langzaam aanvullen met duurzame kleding.

Gaston Luga - www.puursuzanne.nl

Dierenwelzijn

Gaston Luga is een mooi rugzakken merk uit Zweden. Zij zijn er super trots op dat al hun prachtige rugzakken vegan zijn. Het vegan leer dat zij gebruiken is gemaakt van polyurethane, ook wel bekend als PU leer. Dit materiaal lijkt op en voelt als echt leer en staat bekend om zijn duurzaamheid en als makkelijk te reinigen. Daarnaast is het materiaal ook nog lichter dan echt leer, wat het heel geschikt maakt voor een rugtas waar je dagelijks je spullen in meeneemt.
Door voor vegan producten te kiezen kan je zelf ook bijdragen aan een mooiere wereld met minder dierenleed.

Gaston Luga - www.puursuzanne.nl

Kortingscode

Deze producten zijn niet alleen vegan, ze zijn ook nog eens super mooi. De tassen kun je nu bestellen met 15% korting. Gebruik de kortingscode puursuzanne en als je de tas voor 2 juni 2019 koopt krijg je ook nog een limited editon canvas cadeau.

Gaston Luga - www.puursuzanne.nl

Volg je Puur Suzanne al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

* Ik heb deze tas ontvangen van Gaston Luga. Lees hier onze disclaimer.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)