Van een vriendin kreeg ik laatst een gouden croissant sleutelhanger ze zei er bij: ‘Dit past perfect bij jou’. En dat klopt ik ben een echte croissant lover. Heerlijk voor bij het ontbijt. Ik ontbijt het liefst met koffie en croissants in bed en anders ontbijt ik graag buiten de deur.

Lunchen doe ik overigens ook graag buiten de deur. Maar sinds ik nog maar weinig vlees en geen lactose meer eet vind ik het soms nog best lastig. Gelukkig speelt de horeca hier steeds meer op in. Toen ik laatst met mijn moeder in Delft was. Belandde we bij koffiebar Kek. Hier had ik al vaker geluncht. en hoopte dat ze het broodje met gegrilde groenten en bietenhumus nog op de kaart hadden staan. Helaas stond deze niet meer op de kaart.

kek - www.puursuzanne.nl

Maar ze hadden wel een heel goed alternatief. Ze konden namelijk een broodje, waar normaal bacon op zit, vega maken. En ja, daar word ik heel blij van. Twee goed belegde dikke boterhammen met sla, avocado tomaat, truffelmayonaise en dunne plakken van aubergine. Toen ik die aubergine proefde, dacht ik we hoeven helemaal geen bacon meer te ‘maken’. De smaak kwam zo goed in de buurt. Je begrijpt dus al dat ik, mijn bord leeg at.

Naast dat je heerlijk kunt lunchen bij Kek, kun je er ook heerlijke koffie drinken, ontbijten en leuke (duurzame) spulletjes kopen. Het is er erg sfeervol en van de leuke sapbar die in het begin staat krijg je meteen trek in een heerlijke smoothie of sapje.

Ja, Kek is een dikke aanrader!

Kek – De koffiebar van Delft

Voldersgracht 27
2611 EV Delft

kek - www.puursuzanne.nl

kek - www.puursuzanne.nl

kek - www.puursuzanne.nl

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)