Het lekkerste gerecht van een diner. Dan zeg ik volmondig het toetje. Ik ben echt een zoetekauw het liefst neem ik een grand dessert. Niet omdat ik nog zoveel plek heb, maar ik wil graag altijd alles proeven. Heb jij voor de kerst nog geen inspiratie voor het toetje? Met deze toetjes ga jij sowieso scoren en kun je niet kiezen, dan maak je ze toch allemaal en serveer je op een grote houten plank, zodat iedereen deze heerlijke toetjes kan proeven. Klik op de groene link voor het volledige recept.

Oreo in een glaasje
Oreo toetje - www.puursuzanne.nl

Dit toetje zorgt voor weinig stress. Je hebt alleen even geduld nodig, want dit toetje moet drie uur lang opstijven in de koelkast. Het voordeel hiervan is dat je deze in de ochtend al kunt maken.

Mocca mouse

Een heerlijke dessert met koffie, chocolade en hazelnoten. Dat klinkt goed toch? Dit toetje is trouwens ook vegan.

Eton Mess

Deze kleurencombinatie op de kersttafel is het net een klein feestje. Verse aardbeien zijn in deze maand lastig te verkrijgen, maar voor dit toetje kun je ook diepvries aardbeien gebruiken.

 Bountys

bounty - www.puursuzanne.nl

Mocht je liever voor een lekker kopje thee of heerlijke koffie gaan dan zou ik zeker deze bountys er bij serveren. Deze kun je met een gerust hart een dag van te voren al maken en ze zijn een aantal dagen houdbaar in de koelkast, tenminste als je ze niet in een keer opeet.

          Chocolade kerstballen

Zin in een makkelijk maar toch feestelijk toetje? Ga dan voor deze chocolade kerstballen. Super lekker en kidsproof.

Op een smakelijke kerst!

Bekijk hier de andere kerstrecepten en check op social media de #suzanneviertkerst voor meer inspiratie.

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

social
Latest posts by Yvonne (see all)