Dat Suzanne van koffie houdt, dat wist je vast al. Ik hou ook van koffie. Het liefst met een laagje plantaardige melk erop of gewoon helemaal zwart. Op mijn werk denken ze dat ik niet van koffie hou, omdat ik het daar nooit drink. En stiekem hoop ik nu dat mijn collega’s en werkgever dit artikel niet lezen, want ik vind de koffie op het werk gewoon niet zo lekker. Het is een bonenmachine dus aan de kwaliteit kan het niet liggen. Waarschijnlijk ligt het gewoon aan mij. Dus nu drink ik het gewoon thuis of in een fijn koffietentje. Ik zie koffie namelijk echt als toetje. Als iets lekkers na het eten of om de dag mee te beginnen.  Maar koffie kan je op vele manieren drinken of verwerken in een heerlijk recept. Ik bundelde voor jou vijf recepten. Klik op de groene link en kom uit bij het recept.

Zomerse koffies
Zomers koffierecept

Het weer laat misschien nog even op zich wachten. Met deze heerlijke zomerse koffie krijg je meteen zin in het warme weer.

Bananenbrood met chocolade en koffie 
Vegan bananenbrood - www.puursuzanne.nl

Alleen al van deze foto krijg je toch trek? Tenminste ik wel. Een combinatie van drie heerlijke ingrediënten. Namelijk banaan, chocolade en koffie.

Koffiebrownies 
Koffiebrownies - www.puursuzanne.nl

Brownies zijn altijd een goed idee. Maar bij deze brownies voeg je een extra ingredient toe, namelijk koffie. Daarna top je deze ook nog eens heerlijk af met koffieglazuur.

Koffiesmoothie

Begin je dag goed met deze heerlijke smoothie met koffie en banaan. Deze smoothie geeft je een heerlijke oppepper.

Vegan affogato
Koffie - www.puursuzanne.nl

Last but not least. Affogato. Dit is een bolletje ijs en hier giet je de koffie overeen. Een heerlijk en super simpel toetje.

Wat is jouw favoriete recept met koffie?

Wil je mijn recepten en artikelen in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse update.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)